Ерекция. Откъде идват проблемите с ерекцията

0
202
Ерекция. Откъде идват проблемите с ерекцията

Мъжът е напълно различен тип пациент. Той никога няма да се разболее, ако не е с грип. Повечето отиват на лекар, когато една жена влачи. И да кажа, че той има еректилна дисфункция? Никога! Също така, не всеки лекар ще попита: “как е сексуалният ви живот?”.

Партньор или партньор, човек с еректилна дисфункция може да се чувстват съвместно отговорен за проблемите си, мислейки, че не е привлекателен или че не може да угоди на партньора. Най-лошото е, че с течение на времето хората спират да се прегръщат и целуват, избягват ситуации, които водят до леглото. В крайна сметка, в една връзка, цялата интимност изчезва.

Игра на чувства и такт,

Ерекцията е сложен процес. Какво точно е довело до ерекция, трябва да появата на стимул, най-вълнуващо, че може да плува с нервите на главния мозък (център на ерекция в гръбначния мозък) или нервите, се чувстват (неговото прекратяване в епител на главичката на половия член, препуциума и уретрата, където импулс посредничеството нататък в гръбначния мозък).

Механизмът на ерекция изисква взаимодействието на нервната и съдовата системи. Елемент, който играе ключова роля са кавернозните тела на пениса-съдови структури, които се състоят от няколко кухини. Членът е бавен, кладенците са почти празни и стените му са разрушени. Съдовете, които доставят кръв в тях се въртят, светлинният поток намалява и кръвта ги игнорира, тече по друг път. В същото време, по време на ерекция, кухините са силно напълнени с кръв, увеличават обема си, което причинява свиване на вените на пениса, което предотвратява изтичането на кръв.

Планиране на пола

Планиране на пола

За срам, преди да говори с лекар, удовлетворението от лечението също е важно. Терапията изисква повече или по-малко планиране на полов акт, определяне на ден и понякога време. Това е стрес. И често това е причината хората да се откажат от лечението.Атрофията на ерекцията по време на полов акт не е рядкост. Вие се обичате един друг не забравяйте, вече, вече сте се събрали да свършват заедно, когато изведнъж край, пениса му избледнява и напълно без участието на ума започва да избухва от вас. Не изглежда като края на света, но всеки човек знае, че би предпочел да падне под земята в такъв момент. За щастие има начини да се поддържа ерекция. Само двамата трябва да се постараете.

Има шега: мъж среща жена на среща, ви предлага филм и след това вечеря. Въп

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here