Училище за здраве

Училище за здраве е образователен проект на Немския хомеопатичен съюз. Той има за цел да ви запознае с 12-те Шуслерови соли, които са един от най-популярните методи за лечение в много европейски държави. Шуслеровите соли са любими на потребителите в родината им Германия и отдавна са средство на избор за поддържане на здравето и лечение на различни здравословни проблеми при децата и възрастните. Основното им предимство е, че могат успешно да се използват по преценка на пациентите, а в аптечната мрежа у нас са достъпни без рецепта.

Искате да притежавате безопасни, ефективни, доказани средства в домашната си аптечка, които да ви помагат при различни неразположения като висока температура, настинка, грип, хрема, болки в гърлото? Искате да знаете как да си помагате при стрес, безсъние, главоболие, проблеми с теглото или с кожата? Нуждаете се от подкрепа, защото имате хронично заболяване и търсите щадящ метод да го лекувате? Във всички тези ситуации солите на д-р Шуслер могат да бъдат до вас и да решат проблемите ви.

За да ви дадем повече знания и самочувствие в използването на този лесен и ефективен метод, създадохме този сайт, в който ще откриете не само достъпна и практична информация, но можете да затвърдите знанията си, като попълните тестовете към всяка сол. Така можете да станете истински Шуслерови експерти, които съхраняват здравето си и помагат на своите близки, приятели и познати също да бъдат здрави.

Следвайте тези 5 лесни стъпки

Стъпка №1 Прочетете информацията за всяка една сол внимателно. Задължително изгледайте и филма за нея.

Ще откриете колко невероятни тайни крие човешкото тяло и как с малко нови познания ще можете да го подкрепяте във всякакви ситуации без никакви рискове.

Стъпка №2 Регистрирайте се!

За целта сме създали специална форма, в която да попълните своите данни. Важно е да знаете, че само регистрираните участници в нашето Училище имат право да попълват съответните тестове. 

Стъпка №3 Попълнете съответния тест!

Въпросите в теста са с 3 възможни отговора, от които вие трябва да изберете единствения верен. Всеки тест има 10 въпроса, за попълнен вярно тест се счита този, за който имате минимум 8 точки (или 8 верни отговора).
Внимание! Можете да попълните тестовете само в последователността на солите от №1 до №12. Само при верен тест, ви се отваря следващият. Тоест при верен тест за сол №1, ще имате достъп до №2 и т.н. Ако не успеете, трябва да се върнете отново към теста, който ви е затруднил.

Стъпка №4 Получаване на наградите

В рамките на месец след успешно попълване на тестовете, вие можете да получите своя сертификат, като наш представител ще се свърже с вас за уточнения.

Стъпка №5 Споделете вашия опит

На този линк можете да споделите какво ви мотивира да четете и да се информирате за Шуслеровите соли, както и какъв е вашият опит с тях. Най-интересните истории, които ни напишете, могат да бъдат заснети и показани в предаването „Преди обед“ по бТВ.

За всички въпроси можете да ни пишете в страницата ни във фейсбук или на ts.raycheva@alpenpharma.bg.
Желаем ви успех! Ще се радваме да се запознаем с вас лично :)