Вашите истории за здраве

 • Истории за здраве - Майка на три деца от Пловдив за преодоляването на нелечими заболявания с природни средства Вижте как само с помощта на природни средства Десислава Николова, майка на три деца от Пловдив, е преборила заболявания, заклеймени като нелечими от конвенционалната медицина.  Дълги години тя страда от псориазис, а с раждането на близнаците им при тях се появяват проблеми с атопичен дерматит, поставят им и диагноза астма.  Вижте как Десислава връща здравето на всички у дома и своето с помощта на хомеопатията и Шуслеровите соли!
  Истории за здраве - Майка на три деца от Пловдив за преодоляването на нелечими заболявания с природни средства
  Истории за здраве - Майка на три деца от Пловдив за преодоляването на нелечими заболявания с природни средства Вижте как само с помощта на природни средства Десислава Николова, майка на три деца от Пловдив, е преборила заболявания, заклеймени като нелечими от конвенционалната медицина.  Дълги години тя страда от псориазис, а с раждането на близнаците им при тях се появяват проблеми с атопичен дерматит, поставят им и диагноза астма.  Вижте как Десислава връща здравето на всички у дома и своето с помощта на хомеопатията и Шуслеровите соли!
 • Истории за здраве - Силата да излекуваш нелечима диагноза Няма нелечими болести... има само нелечими хора. Възможно ли е да се излекува "нелечимият" улцерозен колит? Вижте историята на Сийка Маджирова.
  Истории за здраве - Силата да излекуваш нелечима диагноза
  Истории за здраве - Силата да излекуваш нелечима диагноза Няма нелечими болести... има само нелечими хора. Възможно ли е да се излекува "нелечимият" улцерозен колит? Вижте историята на Сийка Маджирова.
 • Истории за здраве - Любовта е най голямото щастие Развод, провал в бизнеса, влошено здраве. Какъв е пътят не към отчаянието, а към хармонията и успеха?  Вижте в историята на Петя Георгиева от Царево.
  Истории за здраве - Любовта е най голямото щастие
  Истории за здраве - Любовта е най голямото щастие Развод, провал в бизнеса, влошено здраве. Какъв е пътят не към отчаянието, а към хармонията и успеха?  Вижте в историята на Петя Георгиева от Царево.
 • Истории за здраве д-р Димитър Янев Как и защо общопрактикуващият лекар д-р Димитър Янев от Бургас се запали по хомеопатията и Шуслеровата терапия? И какво трябва да знаете за лечението с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз. Вижте в полезното видео „Историята за здраве“ и съветите на един лекар, който разчита и на природата в грижата за пациента.
  Истории за здраве д-р Димитър Янев
  Истории за здраве д-р Димитър Янев Как и защо общопрактикуващият лекар д-р Димитър Янев от Бургас се запали по хомеопатията и Шуслеровата терапия? И какво трябва да знаете за лечението с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз. Вижте в полезното видео „Историята за здраве“ и съветите на един лекар, който разчита и на природата в грижата за пациента.
 • Истории за здраве - Силвия Динева Как ветеринарният лекар Силвия Динева срещна любовта и отвори сърцето си към Шуслеровите соли? Вижте в полезното видео, което е в помощ на всички майки и деца!
  Истории за здраве - Силвия Динева
  Истории за здраве - Силвия Динева Как ветеринарният лекар Силвия Динева срещна любовта и отвори сърцето си към Шуслеровите соли? Вижте в полезното видео, което е в помощ на всички майки и деца!
 • Истории за здраве д-р Марио Янакиев Днес наш герой е педиатър от Хасково, които заедно със своите малки пациенти всеки ден пише истории за здраве и щастливи родители. Вижте как д-р Марио Янакиев се грижи за своите пациенти и поддържа себе си във форма.
  Истории за здраве д-р Марио Янакиев
  Истории за здраве д-р Марио Янакиев Днес наш герой е педиатър от Хасково, които заедно със своите малки пациенти всеки ден пише истории за здраве и щастливи родители. Вижте как д-р Марио Янакиев се грижи за своите пациенти и поддържа себе си във форма.
 • Истории за здраве - Атанас Андреев Той е млад, талантлив, атрактивен и успял. И решен да продължава да жъне успехи в България. Обиколил е много страни по света, но сърцето му го е завърнало обратно в родината. Вижте историята на Наско Андреев, основател, главен инструктор и хореограф на Latin Dance Studio Salsa Diva в София. С неговия разказ стартира нашата нова кампания Истории за здраве и успех.   
  Истории за здраве - Атанас Андреев
  Истории за здраве - Атанас Андреев Той е млад, талантлив, атрактивен и успял. И решен да продължава да жъне успехи в България. Обиколил е много страни по света, но сърцето му го е завърнало обратно в родината. Вижте историята на Наско Андреев, основател, главен инструктор и хореограф на Latin Dance Studio Salsa Diva в София. С неговия разказ стартира нашата нова кампания Истории за здраве и успех.   
 • История №1 - Искра Атанасова от Русе Една изключителна история, която ще ви отведе в света на републиканска шампионка по гребане, преминала през тежки спортни травми и съдбовни здравословни проблеми. Как се побеждава онкологично заболяване, как се изправяш на крака с мисълта, че не може да имаш собствено дете? Вижте във видеото от Русе с Искра Атанасова.
  История №1 - Искра Атанасова от Русе
  История №1 - Искра Атанасова от Русе Една изключителна история, която ще ви отведе в света на републиканска шампионка по гребане, преминала през тежки спортни травми и съдбовни здравословни проблеми. Как се побеждава онкологично заболяване, как се изправяш на крака с мисълта, че не може да имаш собствено дете? Вижте във видеото от Русе с Искра Атанасова.
 • История №2 - Десислава Балевска от Смолян Прекрасен разказ за щастливото детство на двете деца на счетоводителката от Смолян Десислава Балевска. Какво прави една майка, за да не боледуват децата й и да са усмихнати? Почерпете опит от видеото.
  История №2 - Десислава Балевска от Смолян
  История №2 - Десислава Балевска от Смолян Прекрасен разказ за щастливото детство на двете деца на счетоводителката от Смолян Десислава Балевска. Какво прави една майка, за да не боледуват децата й и да са усмихнати? Почерпете опит от видеото.
 • История №3 - Жасмина Лазарова от Трявна Работата в системата на БДЖ събира Жасмина Лазарова с мъжа й, за да осъществят общата си мечта за щастливо семейство. Как една майка посреща диагнозата астма за своя син и какво й дава сили в грижите за двете й деца? Вижте във видеото от Трявна.
  История №3 - Жасмина Лазарова от Трявна
  История №3 - Жасмина Лазарова от Трявна Работата в системата на БДЖ събира Жасмина Лазарова с мъжа й, за да осъществят общата си мечта за щастливо семейство. Как една майка посреща диагнозата астма за своя син и какво й дава сили в грижите за двете й деца? Вижте във видеото от Трявна.
 • История №4 - Радосвета Вълчева от Плевен Висока ли е цената да си добър адвокат и грижовна майка? Как здравето страда от огромния списък с ангажименти и има ли изход от тях? Потърсете отговорите в интересната история на юриста Радосвета Вълчева от Плевен.
  История №4 - Радосвета Вълчева от Плевен
  История №4 - Радосвета Вълчева от Плевен Висока ли е цената да си добър адвокат и грижовна майка? Как здравето страда от огромния списък с ангажименти и има ли изход от тях? Потърсете отговорите в интересната история на юриста Радосвета Вълчева от Плевен.
 • История №5 - Деница Атанасова от Варна Какво е да си само на 22 години, а зад гърба си вече да имаш тежка операция заради киста на яйчника. Как се изправиш срещу това огромно предизвикателство и преоткриваш себе си, и творческия си потенциал? Научете от историята на очарователната Деница Атанасова от Варна.
  История №5 - Деница Атанасова от Варна
  История №5 - Деница Атанасова от Варна Какво е да си само на 22 години, а зад гърба си вече да имаш тежка операция заради киста на яйчника. Как се изправиш срещу това огромно предизвикателство и преоткриваш себе си, и творческия си потенциал? Научете от историята на очарователната Деница Атанасова от Варна.
 • История №6 - Мария Спиридонова от Кърджали Една истинска история за любовта към децата и изкуството, за безсънните нощи с болни малчугани у дома, за изпитанията като възможност да построиш храм на спокойствието и разбирателството вкъщи. Как се справят нашата героиня Мария от Кърджали и нейния съпруг, вижте във видеото. И се запознайте с трите им прекрасни деца.
  История №6 - Мария Спиридонова от Кърджали
  История №6 - Мария Спиридонова от Кърджали Една истинска история за любовта към децата и изкуството, за безсънните нощи с болни малчугани у дома, за изпитанията като възможност да построиш храм на спокойствието и разбирателството вкъщи. Как се справят нашата героиня Мария от Кърджали и нейния съпруг, вижте във видеото. И се запознайте с трите им прекрасни деца.
 • История №7 Мариела Александрова от Ихтиман Чудесен разказ за силата на една усмихната майка, която не се предава нито при обезверяващата новина за рушащите се зъби на сина й, нито при шока, че малката й 6-месечна дъщеря трябва да претърпи сложна сърдечна операция. Какво й дава сили и защо има колекции от 300 чаши на тавана си? Вижте топлата усмивка на Мариела от Ихтиман във видеото.
  История №7 Мариела Александрова от Ихтиман
  История №7 Мариела Александрова от Ихтиман Чудесен разказ за силата на една усмихната майка, която не се предава нито при обезверяващата новина за рушащите се зъби на сина й, нито при шока, че малката й 6-месечна дъщеря трябва да претърпи сложна сърдечна операция. Какво й дава сили и защо има колекции от 300 чаши на тавана си? Вижте топлата усмивка на Мариела от Ихтиман във видеото.
 • История №8 Антоанета Каръмчева от София Как една жена след 40 преобръща живота си, завършва право и вече е действащ адвокат? По какъв начин оставя няколко тежки заболявания зад гърба си и се превръща в професионален пътешественик? Ще научите от видеото от София за една майка, която никога не е давала конвенционални лекарства на децата си.
  История №8 Антоанета Каръмчева от София
  История №8 Антоанета Каръмчева от София Как една жена след 40 преобръща живота си, завършва право и вече е действащ адвокат? По какъв начин оставя няколко тежки заболявания зад гърба си и се превръща в професионален пътешественик? Ще научите от видеото от София за една майка, която никога не е давала конвенционални лекарства на децата си.
 • История №9 - Нуршен Ахмед от Харманли В тази истинска история от Харманли ще видите ежедневието на една всеотдайна майка, която е поставила семейството в центъра на живота си. Как успява да се грижи за двете си деца, които спортуват всеки ден, вижте в разказа на Нуршен Ахмед от Харманли.
  История №9 - Нуршен Ахмед от Харманли
  История №9 - Нуршен Ахмед от Харманли В тази истинска история от Харманли ще видите ежедневието на една всеотдайна майка, която е поставила семейството в центъра на живота си. Как успява да се грижи за двете си деца, които спортуват всеки ден, вижте в разказа на Нуршен Ахмед от Харманли.
 • История №10 Цветелина Димитрова от Перник Какво е общото между психологията, доброволчеството в Българския червен кръст и желанието да отгледаш здраво и щастливо дете? Вижте от история на Цветелина от Перник, която избира да помага на хората и да преминава през трудностите на кърменето с природни средства.
  История №10 Цветелина Димитрова от Перник
  История №10 Цветелина Димитрова от Перник Какво е общото между психологията, доброволчеството в Българския червен кръст и желанието да отгледаш здраво и щастливо дете? Вижте от история на Цветелина от Перник, която избира да помага на хората и да преминава през трудностите на кърменето с природни средства.
 • На посещение в Немския хомеопатичен съюз (DHU)! Проектът "Истории за здраве" отведе Радосвета Маджарова, Деница Атанасова и Жасмина Лазарова в страната на хомеопатията и Шуслеровата терапия. Вижте как се произвеждат хомеопатичните лекарства с най-високо качество. Добре дошли в плантацията "Тера Медика" и във фабриката на Немския хомеопатичен съюз (DHU)!
  На посещение в Немския хомеопатичен съюз (DHU)!
  На посещение в Немския хомеопатичен съюз (DHU)! Проектът "Истории за здраве" отведе Радосвета Маджарова, Деница Атанасова и Жасмина Лазарова в страната на хомеопатията и Шуслеровата терапия. Вижте как се произвеждат хомеопатичните лекарства с най-високо качество. Добре дошли в плантацията "Тера Медика" и във фабриката на Немския хомеопатичен съюз (DHU)!